Algemene voorwaarden

T-shirtontwerp.nl (onderdeel van maakmeesters.nl), gevestigd te Arnhem.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van T-shirtontwerp.nl. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan dat je hier akkoord mee gaat. T-shirtontwerp.nl garandeert dat de producten voldoen aan de vermelde specificaties.

D O W N L O A D S

Bij aankoop van een ontwerp, kun je deze downloaden en zo vaak printen als je wil. De printables zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag het dus niet doorverkopen, digitaal of geprint.

P R I J Z E N

Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

P R I V A C Y

T-shirtontwerp.nl houdt zich aan de Wet van Persoonsregistraties. We respecteren je privacy en zal je gegevens niet verstrekken aan derden.

R E T O U R

Downloads Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen aangezien het om digitale producten gaat, is het niet te controleren of je product gebruikt is of niet.

A F B E E L D I N G E N

De afbeeldingen zijn slechts een benadering en kunnen op elk scherm anders uitzien, dus hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

L E V E R I N G

Downloads zijn altijd op voorraad, deze zijn direct te downloaden na betaling. Je krijgt per email een download-link. Gaat het om een gepersonaliseerde download dan zal deze binnen 24 uur verzonden worden naar het opgegeven e-mailadres.